SHOPPING CART
Vaša košarica je prazna

Blagovaone

Ukusno uređena i funkcionalna blagovaona ukras je svakog doma, a da biste to postigli morate se pridržavati određenih pravila pri odabiru elemenata.

Dimenzije namještaja i prostorije su vrlo važan čimbenik, dok se kod odabira dizajna prepustite svojim osobnim sklonostima prema određenom stilu i bojama.

Granica može biti samo vaša mašta i, naravno, prostor kojim raspolažete.
Kuhinjski stolovi | Creo interijeri | Pula

Stolovi

Kod odabira kuhinjskog ili blagovaonskog stola, vodite računa da veličinom odgovara raspoloživim prostorom u prostoriji, tako da osigurava optimalnu veličinu za udobnost pri jelu, ali i da ostavlja dovoljno mjesta za serviranje hrane i nesmetan prilaz.

Bez obzira da li imate malu blagovaonu, ili veliku kao manji stan, u ponudi imamo širok izbor klasičnih i modernih stolova za blagovaonu, koji mogu opravdati sva Vaša očekivanja


Stolice

Kada razmišljate o stolicama, savjetujemo da stolice ponekad odaberete neovisno od stola, jer na taj način možete u potpunosti promjeniti izgled blagovaone ili kuhinje.

Pažljivo dizajnirana i posložena blagovaona zna često puta biti zanimljivija od one sa stolom i stolicama iz istog kompleta. Međutim, najvažnija stvar kod izbora stolica u Vašoj blagovaonici je, naravno, funkcionalnost i udobnost.

Kuhinjske stolice | Creo interijeri | Pula

Kuhinjski i blagovaonski elementi | Creo interijeri | Pula

Elementi

Elementi u blagovaonici mogu služiti kao ukrasni detalj, ali najčešće ih koristimo za spremanje i odlaganje, budući da se u njima mogu stavljati predmeti koji ne stanu u kuhinju. 

Time elementi zapravo postaju i neophodan dio namještaja za čuvanje, npr. pribora za jelo, ukrasnih čaša, skupocjenih porculanskih kompleta i slično.U našoj ponudi imamo velik izbor elemenata, koji mogu unijeti nov život u Vašu blagovaonicu uz pomoć jednostavnih funkcionalnih i dekorativnih promjena.


BACK TO TOP